PRIJZEN & KOSTEN
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

VERZENDKOSTEN
Voor de verzending van de artikelen brengt The Crown Kids de daarvoor noodzakelijke verzendkosten in rekening. De verzendkosten zullen aan je bestelling toegevoegd worden, tijdens de check-out en kan veranderen afhankelijk van naar welk land je bestelling wordt verzonden. De verzendkosten van je bestelling worden automatisch berekend afhankelijk van het gewicht van de totale bestelling.

LEVERING
The Crown Kids betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. The Crown Kids zal je met alle informatie op de hoogte stellen per e-mail en/of telefonisch. Mocht het voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is, dan wordt u hiervan binnen 2 werkdagen op de hoogte gesteld. The Crown Kids is niet aansprakelijk voor overschrijding van de op de website aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door de bezorgingsdienst. Bij schade aan de verpakking bij levering moet u contact opnemen met The Crown Kids.

HERROEPINGSRECHT
Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is. Hierbij geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Als de maat of kleur van het artikel dat je besteld hebt niet goed is, dan kun je dit artikel altijd ruilen. Ruilen en retour zijn voor eigen verzendkosten.
Retour moet binnen 14 dagen aangegeven zijn en teruggezonden zijn anders kan het pakketje niet meer retour worden genomen.
Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt The Crown Kids binnen 7 dagen het betaalde bedrag terug. Sale artikelen kunnen niet retour genomen worden.

AANSPRAKELIJKHEID
Alle producten uit het assortiment van The Crown Kids zijn met de grootste zorg en oog voor detail samengesteld. The Crown Kids kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door The Crown Kids verkochte producten en/of losgeraakte materialen of toebehoren. De geleverde artikelen bezitten die eigenschappen die u op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kunt u schriftelijk of per email aan ons voorleggen. The Crown Kids is niet aansprakelijk indien er schade te wijten is aan opzet en/of het niet in acht nemen van de gebruiks- en/of wasvoorschriften documentatie en/of labels van de artikelen.

GRATIS VERZENDING VANAF €75
RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN
Verlanglijst
Account
Cart