Even voorstellen…

Welkom! Wat leuk dat je deze pagina hebt gevonden! Wij zijn Romy en Patricia: naast dynamische moeder-dochter-duo zijn wij verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van The Crown Kids. Wij zorgen er samen voor dat je kan blijven genieten van het meest unieke assortiment aan baby accessoires in Nederland. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan en waar wij nu voor staan? Lees dan snel verder, wij vertellen je graag meer over onze reis.

Romy: de oprichter van The Crown Kids

De oorsprong van The Crown Kids begint aan het einde van 2017, tijdens mijn studie aan het Jan des Bouvrie College. Ik had toen mijn allereerste ontwerp gemaakt voor een model kinderwagen. Ik besloot om het te laten produceren en het op de markt te brengen. Spannend natuurlijk, maar tegelijkertijd gaf het ook voldoening. Toch bleef het kriebelen en ik besloot om babykleding erbij te verkopen. Voor ik het wist, verkocht ik allerhande babyartikelen zoals wagenzakken, 3-in-1 hoezen, schoentjes en beenmode. Het was voor mij dus alleen maar logisch om hiermee een eigen bedrijf te beginnen. Tussen de examens en studeerwerk door was ik ook druk bezig met het ondernemerschap. Het resultaat mag er inmiddels zijn: ik ben al 5,5 jaar bezig met het opbouwen van een mooie klantenkring.

Mijn visie voor mijn winkel is dat er voor iedereen wat is en dat iedereen met een lach en tevredenheid de deur uitgaat. Ik vind het erg belangrijk dat de klant zich altijd op zijn gemak voelt en welkom voelt, een goede service staat voorop. Ik ontvang jullie graag in mijn winkel om de leukste pakjes, setjes en cadeautjes uit te zoeken samen.

Patricia: de bloem van The Crown Kids

Vanaf de eerste dag ben ik actief betrokken geweest bij het bedrijf van mijn dochter en ik denk dan ook graag mee over hoe wij onszelf kunnen blijven verbeteren. Het liefst zou ik iedere dag in de winkel willen zijn om onze klanten hartelijk te ontvangen en om lekker te kletsen. Dit is niet alleen gezellig, maar ook nog eens erg leerzaam! Zo ga ik voor 200% tevredenheid! Met mijn tomeloze energie ga ik ook creatief aan de slag voor pasgeborenen. Mijn haakwerk (Made By Tries) kan je dan ook in onze winkel vinden. Van sokjes tot mutsjes en vestjes, niets is te gek voor mij. Ik houd van een uitdaging! Ieder ontwerp is met zorg gemaakt en nauwkeurig gecontroleerd zodat het voldoet aan de hoogste standaarden.

De toekomst van The Crown Kids

Onze toekomstvisie is dat ons assortiment alle ouders volledig voorziet van elke bedenkbare accessoire. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten met een lach de winkel verlaten. Het is een plek waar iedereen zich op hun gemak voelt. Om dit te bereiken, runnen wij het bedrijf met veel liefde. Wij werken hard om onze grenzen te verleggen, maar zijn niet bang om successen te vieren. Wij heten je nogmaals van harte welkom!

GRATIS VERZENDING VANAF €75
RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN
Verlanglijst
Account
Cart